Składniki:
Szparagi - 6 sztuk
Szynka Parmeńska - 3 plastry,
Olej rzepakowy - 1 łyżeczka,
Nasiona sezamu - 1/2 łyżeczki
Pieprz ziołowy - 1/2 łyżeczki
Czosnek - 1 ząbek.
Sposób przygotowania
Do miski dodać olej, nasiona sezamu i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku. Składniki połączyć. szparagi umyć odciąć zdrewniałe części, każdą sztukę natrzeć przygotowaną mieszanką. Następnie każdy plaster szynki przeciąć wzdłuż tak aby powstały długie paski. Obwinąć każdy pęd szparagowy. Rozgrzać patelnię grillową, smażyć 9 min obracając szparagi obsmażając z każdej strony. Podawać z pieczywem.
Smacznego
Renata Jeruzalska
Kontakt:
- 500 149 618
Renata Jeruzalska
OPINIA PACJENTA: Po 4 miesiącach diety osiągnęłam założony cel - pozbyłam się zbędnych zapasów tłuszczu jedząc znacznie więcej niż kiedykolwiek dotąd. Nawiązałyśmy z Panią Renatą bardzo sympatyczny kontakt. Umiejętność słuchania i wyciągania wniosków z przekazywanych informacji znalazły odbicie w opracowywanych przez Panią Renatę menu. Menu ...
26.07.2018
Twój komentarz